Magasinering bohag Malmö

BM Magasinering i Malmö

Magasinering Malmö med lång erfarenhet. Ibland kan man behöva magasinera under längre eller kortare tidsperioder. Du har kanske flyttat till en mindre bostad, har för mycket möbler eller helt enkelt känner att du behöver extra utrymme? Eller så är du ett företag som behöver lagra kontorsinventarier eller arkivera? Oavsett behov så har vi lösningen för dig. Vi har hjälpt nöjda privatpersoner och företag lagra i över 20 år i Malmö med omnejd. Vi gör det enkelt för dig, hör av dig till oss eller fyll i intresseanmälan nedan så hjälper vi dig.

Detta kan vi erbjuda

  •  Professionella råd med över 20 års erfarenhet
  •  Bra priser och inga dolda avgifter
  • Inga bindningstider eller uppsägningstider
  •  Säkerhet – Förvaring i stål med larm kopplat till larmcentralen
  •  Lösningar för både mindre och större förvaring
  •  Flexibla öppettider efter dina behov
  • Vi kan hjälpa dig med flytten
Magasinering i Malmö öppen container | BM Magasinering
9 Kubikmeter. Djup: 2,25m. Bredd: 2m. Höjd: 2m

Erbjudande

Förvara redan idag!

Månadsavgift

400 kr / Container

Startavgift

200 kr / kund

Öppningsavgift

100 kr / tillfälle

Uppsägning

Ingen uppsägningstid, bindningstid eller dolda avgifter

Förvaring

9 Kubikmeter. Djup: 2,25m. Bredd: 2m. Höjd: 2m

Material

Samtliga av våra containers är av stål

Säkerhet

Larm kopplat till larmcentralen

Öppettider

Flexibla öppettider efter dina behov

Ring 040-21 02 45boka eller fyll i intresseanmälan

Modern Magasinering i Malmö – Säkra och Effektiva Alternativ

Vårt företag erbjuder flera moderna och säkra alternativ för magasinering i Malmö. Vi har investerat i toppmodern teknik för att säkerställa att dina ägodelar är skyddade på bästa möjliga sätt. Med avancerade övervakningssystem och rigorösa brand- och säkerhetsprotokoll ger vi dig tryggheten du förtjänar.

Skräddarsydda Lösningar för Magasinering i Malmö

Varje kund har unika behov när det gäller magasinering i Malmö. Därför erbjuder vi skräddarsydda lösningar som passar just dig. Oavsett om det handlar om korttidsmagasinering eller långsiktiga förvaringsbehov, har vi flexibla hyresalternativ som kan anpassas efter din budget och dina krav.

Bekvämlighet och Enkelhet – Magasineringstjänster i Malmö

Vi strävar efter att göra magasinering så enkelt och bekvämt som möjligt för våra kunder i Malmö. Med ett brett utbud av tjänster, inklusive hämtning, leverans, packning och märkning av dina föremål, samt flexibel tillgång när du behöver dem, gör vi det lätt för dig att lagra dina ägodelar hos oss. Vi fokuserar på att ge dig en stressfri upplevelse, så att du kan lita på oss för säker förvaring.

Professionell Service för Magasinering

Vårt erfarna och kunniga team är dedikerat till att erbjuda dig den bästa möjliga servicen när det gäller magasinering i Malmö. Oavsett om det handlar om personliga ägodelar eller företagsinventarier, strävar vi alltid efter högsta kvalitet och effektivitet. Med vår professionella och engagerade service kan du känna dig trygg och säker med oss.