Magasinering bohag Malmö

BM Magasinering i Malmö

Magasinering Malmö med lång erfarenhet. Ibland kan man behöva magasinera under längre eller kortare tidsperioder. Du har kanske flyttat till en mindre bostad, har för mycket möbler eller helt enkelt känner att du behöver extra utrymme? Eller så är du ett företag som behöver lagra kontorsinventarier eller arkivera? Oavsett behov så har vi lösningen för dig. Vi har hjälpt nöjda privatpersoner och företag lagra i över 20 år i Malmö med omnejd. Vi gör det enkelt för dig, hör av dig till oss eller fyll i intresseanmälan nedan så hjälper vi dig.

Vi har flera säkra och moderna alternativ för magasinering Malmö, som alla är utformade för att skydda dina ägodelar på bästa möjliga sätt. Våra lagerlokaler är utrustade med den senaste tekniken inom övervakning, brand- och säkerhetssystem, vilket ger våra kunder den trygghet de behöver.

Vi förstår att varje kund har sina egna unika behov när det gäller magasinering Malmö, och därför erbjuder vi skräddarsydda lösningar för att passa just dina behov. Oavsett om du behöver magasinera under en kortare period eller längre tid, har vi flexibla hyresalternativ som passar din budget och dina krav.

Vårt mål är att göra det så enkelt och bekvämt som möjligt för våra kunder att magasinera hos oss. Därför erbjuder vi ett brett utbud av tjänster, inklusive hämtning och leverans, packning och märkning av dina föremål, samt tillgång till dina föremål när du behöver dem. Vi strävar efter att ge våra kunder en stressfri upplevelse när det gäller magasinering Malmö, så att du kan känna dig trygg och säker i vårt förvar.

Vi är stolta över att ha ett erfaret och kunnigt team som är engagerade i att ge dig den bästa möjliga servicen. Vi arbetar alltid med att leverera högsta kvalitet och effektivitet, oavsett om du behöver hjälp med magasinering av dina personliga ägodelar eller företagets inventarier.

Detta kan vi erbjuda

  •  Professionella råd med över 20 års erfarenhet
  •  Bra priser och inga dolda avgifter
  • Inga bindningstider eller uppsägningstider
  •  Säkerhet – Förvaring i stål med larm kopplat till larmcentralen
  •  Lösningar för både mindre och större förvaring
  •  Flexibla öppettider efter dina behov
  • Vi kan hjälpa dig med flytten
Magasinering Malmö öppen container | BM Magasinering
9 Kubikmeter. Djup: 2,25m. Bredd: 2m. Höjd: 2m

Erbjudande

Förvara redan idag!

Månadsavgift

400 kr / Container

Startavgift

200 kr / kund

Öppningsavgift

100 kr / tillfälle

Uppsägning

Ingen uppsägningstid, bindningstid eller dolda avgifter

Förvaring

9 Kubikmeter. Djup: 2,25m. Bredd: 2m. Höjd: 2m

Material

Samtliga av våra containers är av stål

Säkerhet

Larm kopplat till larmcentralen

Öppettider

Flexibla öppettider efter dina behov

Ring 040-21 02 45boka eller fyll i intresseanmälan