BM Magasinering i Malmö

Ibland kan man behöva magasinera under längre eller kortare tidsperioder. Du har kanske flyttat till en mindre bostad, har för mycket möbler eller helt enkelt känner att du behöver extra utrymme? Eller så är du ett företag som behöver lagra kontorsinventarier eller arkivera? Oavsett behov så har vi lösningen för dig. Vi har hjälpt nöjda privatpersoner och företag lagra i över 20 år i Malmö med omnejd. Vi gör det enkelt för dig, hör av dig till oss eller fyll i intresseanmälan nedan så hjälper vi dig.

Detta kan vi erbjuda
  • Professionella råd med över 20 års erfarenhet
  • Bra priser och inga dolda avgifter
  • Inga bindningstider eller uppsägningstider
  • Säkerhet – Förvaring i stål med larm kopplat till larmcentralen
  • Lösningar för både mindre och större förvaring
  • Flexibla öppettider efter dina behov
  • Vi kan hjälpa dig med flytten

Förvara redan idag

 
Månadsavgift 400 kr / Container.
Startavgift 200 kr / kund
Öppningsavgift 100 kr / tillfälle
Uppsägning Ingen uppsägningstid, bindningstid eller dolda avgifter.
Förvaring 9 Kubikmeter. Djup: 2,25m. Bredd: 2m. Höjd: 2m.
Material Samtliga av våra containers är av stål.
Säkerhet Larm kopplat till larmcentralen.
Öppettider Flexibla öppettider efter dina behov.
Kontakt Ring 040 21 02 45 eller fyll i intresseanmälan så kontaktar vi dig.

Intresseanmälan

Hyra förråd för förvaring av möbler & prylar

Att i Malmö hyra ett förråd eller plats för magasinering och förvaring av saker är både enkelt och billigt.
Du frigör en hel del boyta och plats samtidigt som du inte behöver göra dig av med eller sälja dina saker på grund av platsbrist. Våra förråd för magasinering består av säkra stålcontainrar. Förråden och magasinet är larmat och kopplat till larmcentral. Vi har flexibla öppettider vilket betyder att vi anpassar oss efter dina önskemål och behov. Ett förråd, eller en container där du förvarar dina saker är på 9 kubikmeter och du kan i princip få plats med runt 60st flyttkartonger. Förråden är 2 x 2,25 m och 2m höga.

Hur mycket kostar magasinering i Malmö?

Hyra förråd eller magasinering i Malmö kostar endast 400kr/förråd (container). Det tillkommer en startavgift på 200kr och sen kostar det 100kr/tillfälle då du vill komma åt dina saker. Detta eftersom vi anpassar oss efter dig, det är bara meddela när du vill komma. Det finns ingen uppsägningstid eller dolda avgifter.

Flytthjälp till och från magasineringen

Behöver du hjälp med att flytta dina saker till och från ditt förråd så hjälper vi dig. Att magasinera sina saker är lätt men man kanske behöver lite flytthjälp om det är mycket eller stora saker. Behöver du flytthjälp så är det bara att kontakta oss så kommer vi överrens om tidpunkt och pris. Perfekt om du bor i närheten av Malmö, som exempelvis i Lund.

Förråd för magasinering