Magasinering Lund container | BM Magasinering

Magasinering i Lund – en trygg och smidig lösning för dina förvaringsbehov

Har du saker som du inte har plats för hemma eller på kontoret? Behöver du förvara dina möbler, kontorsmaterial, arkivhandlingar eller annat under en längre eller kortare tid? Då kan magasinering i Lund vara lösningen för dig.

BM Magasinering i Lund är ett företag som erbjuder säker och enkel magasinering för både privatpersoner och företag. Vi har varit i branschen i över 20 år och har många nöjda kunder i Lund med omnejd. Vi har förråd i olika storlekar och priser, så att du kan hitta det som passar dina behov och din budget. Du kan välja mellan korttids- eller långtidsmagasinering, och du har fri tillgång till ditt förråd under våra generösa öppettider.

Vi gör det bekvämt för dig att magasinera hos oss. Du kan hyra förråd online eller ringa oss så hjälper vi dig att hitta det bästa alternativet för dig. Eller fyll i intresseanmälan nedan så kontaktar vi dig inom kort med ett skräddarsytt erbjudande. Vi hjälper dig också med transport av dina saker till och från förrådet om du vill.

När du magasinerar hos oss kan du vara trygg med att dina saker är i goda händer. Våra förråd är rena, torra och välventilerade, och skyddade av larm.

BM Magasinering i Lund är det smarta valet när du behöver extra plats för dina saker. Oavsett om du vill magasinera möbler, kontorsutrustning, arkivhandlingar eller annat som tar plats kan vi hjälpa dig. Kontakta oss idag för mer information om våra tjänster och priser.

  • Erfaren och pålitlig service med över 20 års branschkunskap
  • Förmånliga priser och tydliga villkor
  • Inga långa avtal eller uppsägningstider
  • Trygghet – Förvaring i stål container med larm anslutet till larmcentralen
  • Lösningar för både små och stora förvaringsbehov
  • Generösa öppettider efter dina önskemål
  • Vi kan hjälpa dig med transporten

Förvara redan idag!

Månadsavgift

400 kr / Container

Startavgift

200 kr / kund

Öppningsavgift

100 kr / tillfälle

Uppsägning

Ingen uppsägningstid, bindningstid eller dolda avgifter

Förvaring

9 Kubikmeter. Djup: 2,25m. Bredd: 2m. Höjd: 2m

Material

Samtliga av våra containers är av stål

Säkerhet

Larm kopplat till larmcentralen

Öppettider

Flexibla öppettider efter dina behov

Ring 040-21 02 45boka eller fyll i intresseanmälan