Magasinera i Malmö enkelt och förmånligt med BM Magasinering

Magasinera i Malmö med förtroende hos BM Magasinering. Upptäck vår enkla och kostnadseffektiva lagringstjänst idag!

Välkommen till BM Magasinering – din partner för att magasinera i Malmö! Vi erbjuder prisvärda och smidiga lagringslösningar som passar dina behov. Oavsett om det är för kort- eller långtidsförvaring, så har vi den rätta lösningen för dig. Med vårt bekväma och säkra magasin i Malmö kan du lagra dina tillhörigheter utan bekymmer. Vi strävar alltid efter att göra det enkelt och prisvärt för dig att magasinera i Malmö.

Säkerhet och tillgänglighet är våra främsta prioriteringar när det gäller att magasinera i Malmö. Vårt moderna magasin är utrustat med avancerad övervakning och tillförlitliga säkerhetsåtgärder för att skydda dina ägodelar. Och när du behöver något från lagringen är det enkelt att komma åt. Vi erbjuder flexibla åtkomstalternativ så att du kan hämta eller lämna dina saker när det passar dig bäst.

Våra priser är konkurrenskraftiga, och vi strävar alltid efter att erbjuda den mest prisvärda magasineringen i Malmö. Du behöver inte oroa dig för dyra överraskningar. Vi håller det enkelt och transparent. Och med vårt vänliga och kunniga team till hands kan du alltid räkna med en enkel och smidig upplevelse när du väljer BM Magasinering.

Oavsett om du behöver magasinera möbler, arkiv, eller andra tillhörigheter i Malmö, så är BM Magasinering det självklara valet.

Läs mer om hur du kan magasinera i Malmö här

Magasinera i Malmö | BM Magasinering

Vad vi kan erbjuda

Bra priser och inga dolda avgifter

Efter 20 år i branschen kan vi erbjuda er förvaring till mycket bra priser. För enbart 400:- per månad får du hela 9 m3 utrymme till magasinering eller förvaring i vårt magasin i Malmö.

Inga bindningstider eller uppsägningstider

Det är inte alltid som man har en tydlig plan över hur länge man är i behov av extra utrymme. Därför erbjuder vi dig möjlighet att magasinera utan några bindningstider, uppsägningstider eller uppsägningsavgifter.

Tryggt och säkert

Våra containers är rena, torra och säkra. Vi använder oss inte av containers av trä utan stål. Vi har larm anslutet till larmcentralen som ingår när du magasinerar hos oss.

Flexibla öppettider

Vi erbjuder flexibla öppettider som passar dig och anpassar oss efter dina behov.

Förvara redan idag!

Månadsavgift

400 kr / Container

Startavgift

200 kr / kund

Öppningsavgift

100 kr / tillfälle

Uppsägning

Ingen uppsägningstid, bindningstid eller dolda avgifter

Förvaring

9 Kubikmeter. Djup: 2,25m. Bredd: 2m. Höjd: 2m

Material

Samtliga av våra containers är av stål

Säkerhet

Larm kopplat till larmcentralen

Öppettider

Flexibla öppettider efter dina behov

Ring 040-21 02 45boka eller fyll i intresseanmälan

Varför du ska magasinera i Malmö

BM Magasinering är din förstklassiga partner när det kommer till lagringslösningar i Malmö, och det finns en mängd goda skäl till varför du bör överväga att magasinera hos oss just här i denna mångfacetterade stad.

Trygghet och säkerhet? magasinera i Malmö

BM Magasinering sätter säkerheten för dina ägodelar i främsta rummet. Vår anläggning är utrustad med den senaste övervakningstekniken och har strikta åtkomstkontroller, vilket ger dig tryggheten att dina ägodelar är i goda händer.

Flexibilitet

Vi förstår att dina lagringsbehov kan variera över tid. Våra lagringslösningar är flexibla och kan anpassas efter dina specifika krav. Oavsett om du behöver en temporär lösning eller långsiktig magasinering, kan vi hjälpa dig.

Moderna faciliteter

Våra magasiner är utrustade med moderna, klimatkontrollerade lagringsutrymmen som håller dina ägodelar i bästa skick. Vi har även specialanpassade lösningar för olika typer av föremål, från möbler till företagsinventarier.

Lättillgänglighet

Malmö har utmärkta vägar och är lätt att nå från olika delar av Sverige och Europa. Det gör det enkelt för dig att komma åt dina lagrade ägodelar när du behöver dem.

Professionell service

Hos BM Magasinering är vår personal engagerad och kompetent. Vi finns här för att hjälpa dig med alla dina lagringsbehov och kan erbjuda skräddarsydda lösningar som passar just dig.

Magasinera i Malmö – Enklare och billigare med BM Magasinering

Så oavsett om du är ett företag som behöver magasinera i Malmö eller en privatperson som behöver magasinera bohag, finns det ingen bättre plats än Malmö, och ingen bättre partner än BM Magasinering för att säkerställa att dina ägodelar är väl omhändertagna.