Magasinera i Malmö enkelt och förmånligt med BM Magasinering

Magasinera i Malmö med förtroende hos BM Magasinering. Upptäck vår enkla och kostnadseffektiva lagringstjänst idag!

Välkommen till BM Magasinering – din partner för att magasinera i Malmö! Vi erbjuder prisvärda och smidiga lagringslösningar som passar dina behov. Oavsett om det är för kort- eller långtidsförvaring, så har vi den rätta lösningen för dig. Med vårt bekväma och säkra magasin i Malmö kan du lagra dina tillhörigheter utan bekymmer. Vi strävar alltid efter att göra det enkelt och prisvärt för dig att magasinera i Malmö.

Säkerhet och tillgänglighet är våra främsta prioriteringar när det gäller att magasinera i Malmö. Vårt moderna magasin är utrustat med avancerad övervakning och tillförlitliga säkerhetsåtgärder för att skydda dina ägodelar. Och när du behöver något från lagringen är det enkelt att komma åt. Vi erbjuder flexibla åtkomstalternativ så att du kan hämta eller lämna dina saker när det passar dig bäst.

Våra priser är konkurrenskraftiga, och vi strävar alltid efter att erbjuda den mest prisvärda magasineringen i Malmö. Du behöver inte oroa dig för dyra överraskningar. Vi håller det enkelt och transparent. Och med vårt vänliga och kunniga team till hands kan du alltid räkna med en enkel och smidig upplevelse när du väljer BM Magasinering.

Oavsett om du behöver magasinera möbler, arkiv, eller andra tillhörigheter i Malmö, så är BM Magasinering det självklara valet.

Magasinera i Malmö | BM Magasinering

Vad vi kan erbjuda

Bra priser och inga dolda avgifter

Efter 20 år i branschen kan vi erbjuda er förvaring till mycket bra priser. För enbart 400:- per månad får du hela 9 m3 utrymme till magasinering eller förvaring i vårt magasin i Malmö.

Inga bindningstider eller uppsägningstider

Det är inte alltid som man har en tydlig plan över hur länge man är i behov av extra utrymme. Därför erbjuder vi dig möjlighet att magasinera utan några bindningstider, uppsägningstider eller uppsägningsavgifter.

Tryggt och säkert

Våra containers är rena, torra och säkra. Vi använder oss inte av containers av trä utan stål. Vi har larm anslutet till larmcentralen som ingår när du magasinerar hos oss.

Flexibla öppettider

Vi erbjuder flexibla öppettider som passar dig och anpassar oss efter dina behov.

Förvara redan idag!

Månadsavgift

400 kr / Container

Startavgift

200 kr / kund

Öppningsavgift

100 kr / tillfälle

Uppsägning

Ingen uppsägningstid, bindningstid eller dolda avgifter

Förvaring

9 Kubikmeter. Djup: 2,25m. Bredd: 2m. Höjd: 2m

Material

Samtliga av våra containers är av stål

Säkerhet

Larm kopplat till larmcentralen

Öppettider

Flexibla öppettider efter dina behov

Ring 040-21 02 45boka eller fyll i intresseanmälan