Hyra förråd i Lund – Erfarenhet och skräddarsydda lösningar för dig.

Oavsett om du behöver förvara dina ägodelar för en kortare eller längre tid, kan vi erbjuda professionell förrådshyra i Lund. Vi förstår att det finns olika situationer som kan göra att du behöver extra utrymme för dina tillhörigheter.

Kanske har du precis flyttat till en mindre bostad, har överflöd av möbler eller helt enkelt behöver mer plats. Är du ett företag som behöver lagra kontorsinventarier eller arkivera dokument?

Oavsett dina behov har vi den rätta lösningen för dig. Med över 20 års erfarenhet har vi hjälpt både privatpersoner och företag att hyra förråd i Lund och närliggande områden.

Vi strävar efter att göra processen så enkel som möjligt för dig. Kontakta oss idag eller fyll i vår intresseanmälan nedan, så kommer vi att vara till hjälp.

Vi erbjuder flera säkra och moderna alternativ för förrådshyra i Lund, som alla är utformade för att ge optimalt skydd åt dina ägodelar. Våra förrådsutrymmen är utrustade med den senaste övervakningstekniken samt brand- och säkerhetssystem, vilket ger dig den trygghet du behöver.

Vi förstår att varje kund har sina egna unika behov när det gäller förrådshyra i Lund, och därför erbjuder vi skräddarsydda lösningar som passar just dig. Oavsett om du behöver hyra förråd under en kortare eller längre period, har vi flexibla hyresalternativ som kan anpassas efter din budget och dina krav.

Vi vill göra det lättare med att hyra förråd i Lund

Vårt huvudsakliga mål är att erbjuda våra kunder enkelhet och bekvämlighet när de väljer att hyra förråd hos oss i Lund. För att uppnå detta erbjuder vi ett omfattande utbud av tjänster som syftar till att underlätta hela processen.

Vi kan ta hand om allt från hämtning och leverans till packning och märkning av dina ägodelar. Dessutom har du enkel tillgång till dina föremål när du behöver dem.

Vi strävar efter att skapa en stressfri upplevelse av förrådshyra i Lund där du kan känna dig trygg och säker med vår förvaring.

Vi på BM Magasinering är stolta över att ha ett erfaret och kunnigt team som är engagerat i att ge dig den bästa möjliga servicen. Vi strävar alltid efter att leverera hög kvalitet och effektivitet, oavsett om du behöver hjälp med att magasinera dina personliga ägodelar eller ditt företags inventarier.

Därför finns vi här för att göra processen smidig och hjälpa dig på bästa sätt.

Oavsett om du behöver förvara några få saker eller större mängder av ägodelar, kan vi erbjuda lämpliga och rymliga förråd i Lund som passar dina behov. Våra förrådsutrymmen är noggrant underhållna, rena och säkra för att säkerställa att dina ägodelar bevaras i bästa skick.

Vi förstår att din tid är värdefull, och därför strävar vi efter att göra hela processen smidig och bekväm för dig. Vårt vänliga och hjälpsamma team finns alltid tillgängligt för att svara på dina frågor, ge råd om rätt storlek på förrådet och hjälpa dig att hitta den bästa lösningen för dina behov.

När du väljer att hyra förråd hos oss i Lund kan du vara trygg i vetskapen om att dina ägodelar kommer att vara i säkra händer. Våra lagerlokaler är utrustade med avancerade övervakningssystem, brandlarm och andra säkerhetsåtgärder för att säkerställa maximalt skydd.

Vi erbjuder även flexibla hyresalternativ, så att du kan anpassa hyresperioden efter dina behov och budget. Oavsett om du behöver förvara dina ägodelar under en kortare eller längre tid, kan vi hjälpa dig att hitta den bästa lösningen.

Detta kan vi erbjuda

  •  Professionella råd med över 20 års erfarenhet
  •  Bra priser och inga dolda avgifter
  • Inga bindningstider eller uppsägningstider
  •  Säkerhet – Förvaring i stål med larm kopplat till larmcentralen
  •  Lösningar för både mindre och större förvaring
  •  Flexibla öppettider efter dina behov
  • Vi kan hjälpa dig med flytten
Hyra förråd i Lund | BM Magasinering
9 Kubikmeter. Djup: 2,25m. Bredd: 2m. Höjd: 2m

Erbjudande

Förvara redan idag!

Månadsavgift

400 kr / Container

Startavgift

200 kr / kund

Öppningsavgift

100 kr / tillfälle

Uppsägning

Ingen uppsägningstid, bindningstid eller dolda avgifter

Förvaring

9 Kubikmeter. Djup: 2,25m. Bredd: 2m. Höjd: 2m

Material

Samtliga av våra containers är av stål

Säkerhet

Larm kopplat till larmcentralen

Öppettider

Flexibla öppettider efter dina behov

Ring 040-21 02 45boka eller fyll i intresseanmälan

BM Magasinering – din partner när du behöver hyra förråd i Lund

Vi är stolta över att erbjuda professionell och pålitlig magasineringstjänst för både privatpersoner och företag i Lund och dess omgivningar. Med en gedigen erfarenhet inom branschen och en dedikerad personal strävar vi alltid efter att leverera hög kvalitet och skapa en problemfri magasineringserfarenhet för våra kunder.

När du väljer BM Magasinering kan du vara säker på att dina ägodelar är i trygga händer. Vi förstår att dina tillhörigheter är värdefulla för dig, och därför har vi investerat i moderna och säkra lagerlokaler som är utrustade med avancerade säkerhetssystem, övervakningsteknik och brandlarm. Ditt förråd hos oss är noggrant underhållet och skyddat för att säkerställa att dina ägodelar bevaras i bästa skick under hela förvaringsperioden.

Vi erbjuder flexibla hyresalternativ för att passa dina individuella behov. Oavsett om du behöver magasinera under en kortare eller längre tid, kan vi skapa en skräddarsydd lösning för dig. Vårt vänliga och kunniga team finns alltid tillgängligt för att hjälpa dig att välja rätt storlek på förrådet och svara på eventuella frågor du kan ha.

Vi strävar efter att göra hela processen så enkel och bekväm som möjligt för dig. Vi erbjuder extra tjänster såsom hämtning och leverans av dina ägodelar, packning och märkning för att underlätta hela magasineringen. Du kan lita på att vi tar hand om allt, vilket sparar tid och energi för dig.

Vår dedikation till kundnöjdhet och kvalitetsservice har gjort oss till ett pålitligt val för magasinering i Lund. Vi värdesätter varje kund och strävar alltid efter att överträffa deras förväntningar. Vi är stolta över de positiva recensioner och återkommande kunder vi har fått genom åren.