Förvaring i Lund – erfarenhet och lösningar för dina behov.

Oavsett om det är för en kortare eller längre tidsperiod, kan vi erbjuda professionell förvaring i Lund. Vi förstår att det finns olika anledningar till varför du kan behöva lagra dina ägodelar.

Kanske har du precis flyttat till en mindre bostad, har överskott av möbler eller helt enkelt behöver extra utrymme. Är du ett företag som behöver lagra kontorsinventarier eller arkivera dokument?

Vi har lösningen för dig. Med över 20 års erfarenhet har vi hjälpt både privatpersoner och företag att magasinera i Lund med omnejd.

Vi strävar efter att göra processen så enkel som möjligt för dig. Kontakta oss idag eller fyll i intresseanmälan nedan, så kommer vi att hjälpa dig.

Vi kan erbjuda flera säkra och moderna alternativ för förvaring i Lund, vilka alla är utformade för att ge optimalt skydd åt dina ägodelar. Våra lagerlokaler är utrustade med den senaste övervakningstekniken, brand- och säkerhetssystem, vilket ger våra kunder den trygghet de behöver.

Vi är medvetna om att varje kund har sina egna unika behov när det kommer till förvaring i Lund, och därför erbjuder vi skräddarsydda lösningar som passar just dina behov. Oavsett om du behöver magasinera under en kortare eller längre period, har vi flexibla hyresalternativ som är anpassningsbara efter din budget och dina krav.

Vårt mål är nöjda kunder inom förvaring i Lund

Vårt främsta mål är att erbjuda våra kunder en enkel och bekväm upplevelse när de väljer att magasinera hos oss. För att uppnå detta erbjuder vi ett brett utbud av tjänster som syftar till att underlätta processen.

Vi kan ta hand om allt från hämtning och leverans till packning och märkning av dina föremål. Dessutom har du enkel tillgång till dina ägodelar när du behöver dem.

Vi strävar efter att skapa en stressfri magasineringsupplevelse i Lund, där du kan känna dig trygg och säker med vårt förvar.

BM Magasinering är stolta över att ha ett erfaret och kunnigt team som är engagerat i att ge dig den bästa servicen möjligt. Vi strävar alltid efter att leverera hög kvalitet och effektivitet, oavsett om du behöver hjälp med magasinering av dina personliga ägodelar eller ditt företags inventarier.

Därför är vi här för att göra processen smidig och hjälpa dig på bästa sätt.

Detta kan vi erbjuda

  •  Professionella råd med över 20 års erfarenhet
  •  Bra priser och inga dolda avgifter
  • Inga bindningstider eller uppsägningstider
  •  Säkerhet – Förvaring i stål med larm kopplat till larmcentralen
  •  Lösningar för både mindre och större förvaring
  •  Flexibla öppettider efter dina behov
  • Vi kan hjälpa dig med flytten
Förvaring i Lund | BM Magasinering
9 Kubikmeter. Djup: 2,25m. Bredd: 2m. Höjd: 2m

Erbjudande

Förvara redan idag!

Månadsavgift

400 kr / Container

Startavgift

200 kr / kund

Öppningsavgift

100 kr / tillfälle

Uppsägning

Ingen uppsägningstid, bindningstid eller dolda avgifter

Förvaring

9 Kubikmeter. Djup: 2,25m. Bredd: 2m. Höjd: 2m

Material

Samtliga av våra containers är av stål

Säkerhet

Larm kopplat till larmcentralen

Öppettider

Flexibla öppettider efter dina behov

Ring 040-21 02 45boka eller fyll i intresseanmälan

Kontakta oss